Traditioneel

MITELlogo-mitel   

Partec is al jaren leverancier van de Mitel_iMAGINATION.
Mitel behoort tot de 5 grootste telecomfabrikanten van de wereld en heeft vooral in Engeland en Amerika een goede naam opgebouwd. De iMAGINATION wordt in Nederland ook geleverd onder de naam Philips iS1000, maar is dan voorzien van een andere softwareversie.

De iMAGINATION is een geheel digitale telefooncentrale met alle faciliteiten zoals die vandaag de dag gebruikelijk zijn. De iMAGINATION is de enige in zijn soort die geheel volgens de ISDN-norm is gebouwd. Hierdoor kan de iMAGINATION aan de toestelzijde een geheel transparante ISDN verbinding leveren (S0 bus), waarop ISDN apparatuur kan worden aangesloten. Uniek is de keuze die geboden wordt om een poort universeel te gebruiken, voor een ISDN netlijn of een ISDN S0 bus voor ISDN apparatuur, of voor systeem toestellen. Door deze unieke mogelijkheid is deze centrale soepel op uw wensen in te richten.

Optioneel kan deze centrale worden voorzien van een geïntegreerd voice mail systeem en draadloze communicatie.

Meer informatie over de door ons geleverde telefoontoestellen vind u hier.

tiptel_farbeTIPTEL

Partec is tevens leverancier en installateur van de gehele productlijn van Tiptel. Deze kleinere centrales zijn bij uitstek geschikt voor kleinere omgevingen zoals winkels en kantoren (1-6 werkplekken).

lglogoLG

Onze LG GDK systemen zijn een geavanceerd en betrouwbaar communicatiesysteem. In overleg met de eindgebruiker zijn deze systemen speciaal ontworpen om bestaande en toekomstige behoeften te kunnen vervullen. Al onze systemen kunnen "op maat" gemaakt worden zodat uw specifieke wensen en prioriteiten niet verloren zullen gaan in de wirwar van de telecommunicatie.

De flexibiliteit en vele toepassingsmogelijkheden van deze systemen zorgen ervoor dat de grote hoeveelheid inkomend verkeer, tijdens dal- en piekuren, op een perfecte wijze verwerkt en begeleid kan worden. Eén en ander wordt mogelijk gemaakt door het aansluiten van een tweede bedienpost of het direct doorschakelen naar de juiste bestemmingen.

Omdat per individu, groep of afdeling de prioriteiten met betrekking tot telefonie verschillend zijn kunnen de LG telefoonsystemen zo worden geprogrammeerd dat alle gebruikers met het grootste gemak gebruik kunnen maken van deze systemen.

Omdat de LG systemen modulair worden opgebouwd is het mogelijk om aan al uw wensen en eisen te voldoen, maar ook de flexibiliteit en mogelijkheden voor de toekomst te realiseren. Doordat deze systemen modulair zijn zal bij eventuele vervanging het niet nodig zijn om de gehele centrale te vervangen, maar slechts delen daarvan. Dit is de LG manier om rekening te houden met het milieu.

siemensSIEMENS

Partec levert van Siemens de gehele gigaset lijn. De centrales van deze lijn zijn uitermate geschikt voor de thuissituatie, zowel ISDN als analoog. De draadloze handsets zijn makkelijk bedienbaar, tevens kan er een draadloze verbinding naar het Internet worden gemaakt via de M101 data of de M105 data.

AgfeoAGFEO

Een flexibele centrale en een prima instap voor elk bedrijf of gezin dat nog een beetje wil groeien. De AS1x en de AS2x zijn de basis voor de modulaire centrale serie van AGFEO.

De AS2x biedt standaard aansluiting voor 1 ISDN lijn, 1 S0-bus intern/extern schakelbaar en 8 analoge poorten met nummerweergave. Aansluiting voor wachtstandmuziek, deurintercom en alarm-sensors, schakelcontacten zijn standaard aanwezig.

Ook in deze kleinere vorm biedt de AS serie de functionaliteiten van een volwassen bedrijfscentrale zoals; uitgebreide functies, systeemtoestellen ST-serie, AGFEO Suite software pakket incl. CTI, remote configuratie. In USB en RS232 aansluiting voor het programmeren voorzien. Middels de USB aansluiting is ook toegang tot Internet mogelijk. Optioneel zijn er uitbreidingskaarten (1 slot) in de serie AS2xx beschikbaar, evenals de AIS module voor voice intergratie.