NEC SV8100

UNIVERGE SV8100

Maakt de belofte van UNIVERGE®360 waar
Onze werkomgeving ontwikkelt zich snel. Organisaties zoeken voortdurend naar nieuwe mogelijkheden om omzet te genereren, de kosten te beheersen en de productiviteit te optimaliseren. Dankzij de ontwikkeling van nieuwe technologieën neemt de snelheid waarmee alles verandert toe.  Informatie- en communicatietechnologie moeten tegenwoordig op elkaar afgestemd zijn. De verschillende wijze van communiceren en de onderliggende netwerken vormen de kern van veel van deze nieuwe strategieën, welke worden ondersteund door diverse hardware apparatuur.

Om te werken aan de strategie ligt de werkelijk uitdaging voor veel organisaties in de positieve acceptatie en nuttige implementatie van de voordelen van de beschikbare technologie. Hiervoor is praktische ondersteuning en eenvoudig gebruik, zonder extra complexiteit belangrijk. Zij moet bruikbaar en beschikbaar zijn voor iedereen, zodat iedere medewerker de zakelijke doelstellingen kan behalen. Hiervoor bieden wij de NEC Univerge SV8100.

De NEC UNIVERGE SV8100 communicatieserver is een robuust en schaalbaar systeem met vele mogelijkheden, uitermate geschikt voor het MKB.
De NEC UNIVERGE SV8100 is ontworpen als antwoord op de uitdagingen en complexiteit die communicatie in organisaties tegenwoordig met zich meebrengt.

De SV8100 biedt:

  • Ondersteuning van VoIP- en traditionele telefonie. U kunt een pure IP-oplossing of een combinatie van IP en conventionele telefonie inzetten in één enkel SV8100 systeem.
  • Integratie van applicaties. De embedded applicaties zijn gemakkelijk toegankelijk via een eenvoudige licentie activering.
  • Uitbreidingsmogelijkheden. Als de communicatiebehoefte binnen een bedrijf toeneemt, kan gemakkelijk worden overgestapt naar de SV9100.
  • Stapelbare rekarchitectuur. Het stapelbare SV8100 chassis ondersteunt serverfuncties, media gateways en media converters in één enkele unit.

In één oogopslag

  • 19” stapelbare chassisarchitectuur met zes sloten.
  • 512 toestelaansluitingen mogelijk.
  • 200 netlijnaansluitingen mogelijk.
  • Ingebouwde applicaties omvatten Voicemail en Automated Call Distribution (ACD).
  • Eenvoudige migratie naar SV9100 communicatieplatform .

NEC Univerge SV8100 IP Based
Er is geen noodzaak voor het uitvoeren van twee sets van aansluitingen voor spraak en data, een enkel aansluiting doet het allemaal. Bovendien kunnen tot maximaal zestien locaties naadloos met elkaar worden verbonden en kunnen zij de beschikbare middelen en functies delen.

De SV8100 kan eenvoudig worden verbonden naar andere NEC-communicatie platformen zoals de NEC Univerge SV8300, de NEC Univerge SV7000 en het NEAX ® platform. Of u nu een klein of middelgroot bedrijf heeft, de NEC Univerge SV8100 Communications Server biedt de schaalbaarheid en flexibiliteit om te voldoen aan alle behoeften van uw communicatie.