LG IPLDK 20, 100 & 300

De IP LDK 20 , 100 en 300 zijn helaas niet meer leverbaar. Partec levert nog wel de ondersteuning voor bij de aanpassing in de programmering.

 

LG TELEFOONSYSTEMEN

poster1

"De nieuwe LG LDK Lijn"

LG introduceert de LDK telefoonsystemen. Deze nieuwe lijn bedrijfscentrales combineert de betrouwbaarheid van de huidige lijn met alle denkbare nieuwe features en technieken.

Door de flexibele structuur en met gebruikmaking van bestaande netlijn en toestelkaarten, garandeert de LDK lijn een zeer goede prijs -kwaliteitverhouding zonder concessies te doen aan nieuwe ontwikkelingen.

Door haar modulaire opbouw biedt de IP LDK lijn altijd een "op maat gemaakte" oplossing voor uw bedrijfscommunicatie.

IP LDK-20

De IP LDK-20 is de kleinste deelnemer van de IP LDK familie, en wordt standaard geleverd met aansluiting voor 2 ISDN-2 lijnen en 8 toestellen.
De IP LDK-20 is uitbreidbaar naar 4 ISDN-2 lijnen, 8 VoIP kanalen en 24 toestellen.

IPLDK-20

LG bedrijfscentrales zijn de oplossing voor al uw bedrijfscommunicatie, op het gebied van telefonie. Door de modulaire opbouw kunnen LG bedrijfscentrales meegroeien met de wensen binnen uw bedrijf.

De krachtige IP LDK-20 is gebouwd met de technologie van de  grotere bedrijfscentrales uit de IP LDK lijn. Alle bekende telefoon features zijn standaard aanwezig zoals wachtstand, doorverbinden, conferentie, maar ook nieuwe features zoals VoIP, Networking, WLAN handsets, Remote Service Gateway, Computer Telephony Intergration(CTI),enz.

Door gebruik te maken van het Voice Mail Interface Board(VMIB) heeft u de mogelijkheid van persoonlijke voice mail op elk toestel. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van wachtrij melding (momentje geduld) bij binnenkomende oproepen of een keuze menu ( toets 1 voor administratie, toets 2 voor verkoop, enz).

Voor thuiswerkplekken heeft de IP LDK-20 heeft diverse oplossingen, zoals de Remote Service Gateway(RSG) waarbij de RSG aansluiting levert voor een digitaal toestel en een analoge aansluiting, bijvoorbeeld een fax.
De twee aansluitingen krijgen automatisch een toestelnummer van de IP LDK-20 toegewezen zodat het lijkt alsof  het één geheel is.
Het is ook mogelijk om IP-systeemtelefoon te gebruiken voor een thuiswerker, waarbij  alle functionaliteit hetzelfde is als een systeemtoestel op het kantoor.

Om twee of meerdere vestigingen met elkaar te koppelen heeft de IP LDK lijn mogelijkheid om Networking toe te passen. Door gebruik van routing tabellen kan er eenvoudig onderling gecommuniceerd worden door middel van Voice over IP(VoIP).

Samen met de LDP 7000 serie toestellen heeft u beschikking over een professionele bedrijfscentrale. Deze toestellen zijn bruikbaar op de hele IP LDK lijn en zijn leverbaar in het wit(créme) en antraciet.
In combinatie met een bluetooth headset  aangesloten op de LDP 7024 creëert u een grotere mobiliteit in het kantoor.

De IP LDK-20 beschikt over veel meer mogelijkheden die hier niet genoemd zijn.Wilt u meer over deze mogelijkheden weten dan kunt u een afspraak met één van onze medewerkers maken.

IPLDK 100

A Simple Solution for your Business Communication.

Het kleine broertje van de IPLDK 300 maar met dezelfde toepassingen.
Door de flexibele structuur, en met gebruikmaking bestaande lijn- en toestel kaarten garandeert de IPLDK lijn een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, zonder concessies te doen aan nieuwe ontwikkelingen.

ldk100

IPLDK 100 Voor Uw comfort ontworpen!

De IPLDK-serie van LG telecom-systemen wordt nu uitgebreid met de IPLDK 100, die de ervaring en de successen van de vorige centrales in zich verenigd heeft, zal de markt verder gaan veroveren op het gebied van de huidige en de toekomstige technologieën met kosten besparende uitbreiding’s mogelijkheden: 100 Poorten, 24 DECT zenders, CTI, Call Center mogelijkheden, InterNetworking op LAN, VoIP-Kaarten.

De IPLDK 100 is ontworpen om de huidige en toekomstige behoeftes van het midden en groot zakelijke markt op telecommunicatie tegemoet te komen.
De kenmerken van de IPLDK 100 omvatten een zeer groot palet van mogelijkheden op het gebied van telefonie, daartoe behoren o.a. automatische telefoniste, automatic respond, LCR, ACD, Automatic Attendant, DECT, enz.

sl100-1

Voor hotels heeft men o.a. het in- en uitboeken van een loges, prepaid telefoneren, wekdiensten en een gedetailleerde rekening. Voor kleine tot grote ondernemingen en banken: Controle van de gemaakte beltijd(gespreksregistratie), tot 24 gekoppelde plaatsen voor chef/secretaresse schakelingen, groepsomroepen, voice responds bij in gesprek, voice mail per gebruiker, meldt teksten.

lgcti-1

Kenmerken van het systeem Van 12 tot 96 toestellen is de IPLDK 100 een uitermate geschikte en gunstige centrale. Door de modulaire structuur van 2 kabinetten kosten besparend en garandeert u volledige mobiliteit (24 DECT-zenders, 96 DECT systeemtoestellen).

De belangrijkste features:

 • CTI (TAPI NT)
 • Call Center
 • Voice Mail (VMIB
 • Flash ROM: 5 uur opname/weergave/ 4 kanalen
 • LAN- Networking
 • Programmeren met de Computer
 • Remote maintenance (Windows)

IP LDK 300

A Simple Solution for your Business Communication.

Deze nieuwe lijn bedrijfscentrales combineert de betrouwbaarheid van de huidige lijn met alle denkbare nieuwe features en technieken.

ldk300

LG telecommunicatie systemen wordt nu uitgebreid met de IPLDK serie en wel de 300, die de ervaring en de successen van de vorige centrales in zich verenigd heeft, zal de markt verder gaan veroveren op het gebied van de huidige en de toekomstige technologieën met kosten besparende uitbreiding’s mogelijkheden: 300 poorten, 24 DECT zenders, CTI, Call Center mogelijkheden, InterNetworking op LAN, VoIP-Kaarten.

s300

De IPLDK 300 is ontworpen om de huidige en toekomstige behoeftes van het midden en groot zakelijke markt op telecommunicatie tegemoet te komen.
De "traditionele" kenmerken van de IPLDK 300 omvatten een zeer groot palet van mogelijkheden op het gebied van telefonie, daartoe behoren o.a. automatische telefoniste, automatic respond, LCR, ACD, Automatic Attendant, DECT, enz.

Voor hotels heeft men o.a. het in- en uitboeken van een loges, prepaid telefoneren, wekdiensten en een gedetailleerde rekening. Voor kleine tot grote ondernemingen en banken: Controle van de gemaakte beltijd(gespreksregistratie), tot 24 gekoppelde plaatsen voor chef/secretaresse schakelingen, groepsomroepen, voice responds bij in gesprek, voice mail per gebruiker, meldt teksten.

poster1

Bij 12 tot 300 toestellen is de IPLDK 300 een uitermate geschikte en gunstige centrale. Door de modulaire structuur van 3 kabinetten kosten besparend en garandeert u volledige mobiliteit (24 DECT-zenders, 192 DECT handsets).

De belangrijkste features:

 • CTI (TAPI NT)
 • Call Center
 • Voice Mail (VMIB)
 • Flash ROM: 5 uur opname/weergave/
 • 4 kanalen
 • LAN- Networking
 • Programmeren met de Computer
 • Remote maintenance (Windows)

lglogo

Onze LG-Nortel systemen zijn een geavanceerd en betrouwbaar communicatiesysteem. In overleg met de eindgebruiker zijn deze systemen speciaal ontworpen om bestaande en toekomstige behoeften te kunnen vervullen. Al onze systemen kunnen "op maat" gemaakt worden zodat uw specifieke wensen en prioriteiten niet verloren zullen gaan in de wirwar van de telecommunicatie.

De flexibiliteit en vele toepassingsmogelijkheden van deze systemen zorgen ervoor dat de grote hoeveelheid inkomend verkeer, tijdens dal- en piekuren, op een perfecte wijze verwerkt en begeleid kan worden. Eén en ander wordt mogelijk gemaakt door het aansluiten van een tweede bedienpost of het direct doorschakelen naar de juiste bestemmingen.

Omdat per individu, groep of afdeling de prioriteiten met betrekking tot telefonie verschillend zijn kunnen de LG telefoonsystemen zo worden geprogrammeerd dat alle gebruikers met het grootste gemak gebruik kunnen maken van deze systemen.

Omdat de LG-NORTEL systemen modulair worden opgebouwd is het mogelijk uw wensen en eisen te realiseren, maar ook de flexibiliteit en mogelijkheden voor de toekomst te realiseren. Doordat deze systemen modulair zijn zal bij eventuele vervanging het niet nodig zijn om de gehele centrale te vervangen maar slechts delen daarvan. Dit is de LG manier om rekening te houden met het milieu.

LG-NORTEL systemen zijn volledig ingespeeld op de toekomst waarbij de gebruiker met grote getallen gebruik gaat maken van de digitale mogelijkheden van de nieuwe wereld. Door middel van VoIP zijn er mogelijkheden geschapen die tot voorkort niet voor handen waren.

Mede door bovengenoemde kunnen wij stellen dat de LG-NORTEL telefoonsystemen een juiste keuze is.

De systemen zijn van hoge kwaliteit, veelzijdig in hun soort en goed geprijsd.

U kunt ervan uitgaan dat LG-NORTEL duizend en één mogelijkheden heeft.

Hieronder treft u in het kort specifieke gegevens (maximale capaciteiten) betreffende onze systemen aan.

Voor specifieke informatie betreffende LG_NORTEL telefoonsystemen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.