Headsets

Jabra+GN%20Netcom%20logo
tekst
GN%20Afbeelding3

Partec is leverancier van diversen soorten headsets van Jabra GN Netcom.

 

Waarom een GN Netcom Headset?

Een headset is meer dan alleen een middel om mee te telefoneren. GN Netcom headsets helpen u ook om productiever en efficiënter te werken doordat u uw handen vrij heeft. En wanneer u een draadloze headset gebruikt, kunt u ook gemakkelijker bewegen terwijl u praat. Welke headset u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat ze ergonomisch ontworpen zijn voor comfort, gezondheid en productiviteit.

Als marktleider zijn wij gericht op het leveren van de meest effectieve oplossingen om tegemoet te komen aan de zakelijke behoeften van onze klanten. Dit omvat zowel verbeteringen in de kantoor en call center productiviteit, als een verhoogde tevredenheid onder werknemers.

Met de merken Jabra en GN Netcom is GN Netcom marktleidend leverancier van innovatieve, handsfree audio-oplossingen. Met wereldwijd 1800 werknemers en verkoopkantoren, ontwikkelt, produceert en verkoopt GN Netcom een breed aantal draadloze- en vaste headsets voor zowel mobiele gebruikers als bedrijven en contact centers. Tevens ontplooit GN Netcom OEM-activiteiten. GN Netcom is onderdeel van GN Store Nord. Sinds 1869 is GN Store Nord actief in het leveren communicatie voorzieningen. GN Store Nord is genoteerd aan de effectenbeurs van Kopenhagen.

GN Netcom heeft een leidende rol gespeeld bij de ontwikkeling van vele nieuwe topproducten. Daarnaast hebben wij een voorsprong als het gaat om gestroomlijnd ontwerp, groot draadloos bereik, draadloze IP-oplossingen en andere innovaties die u helpen om efficiënter te werken!

Haal maximale waarde uit uw communicatie-investering
GN Netcom headsetoplossingen verzekeren u van lagere kosten door op maat gemaakte, professionele oplossingen die u geluidskwaliteit, veiligheid, ergonomie, stijl en toepassingsmogelijkheden voor IP-telefonie bieden, waardoor uw organisatie kan inspelen op de toekomst. Onze medewerkers en partners leveren headsets voor meer bedrijven dan iedere andere producent in de wereld, waardoor zij de expertise bezitten om uw investeringsrendement te maximaliseren.

Investering
Telecommunicatiesystemen ontwikkelen zich in een hoog tempo. Daarom zijn onze headsets ontwikkeld om te werken met uw huidige telefoonsysteem en om u te helpen bij uw overgang naar “IP-gebaseerde” systemen, zonder uw bedrijfsvoering te onderbreken of uw productiviteit te verminderen. GN Netcom is zich bewust van het feit dat IP-telefonie niet langer de technologie van de toekomst is. Het is er nu en wij hebben de oplossingen om uw migratie te ondersteunen, waardoor u met deze investering in headsets klaar bent voor de toekomst.

Innovatieve kwaliteit
U heeft geen sterk vergrotende microscoop nodig om de constructie en technologie te begrijpen die wordt toegepast in de zakelijke headsets van GN Netcom. Het zijn niet alleen de duurzame materialen, de Noise Cancelling technologie of de IP-gestuurde oplossingen die de nieuwe standaard zetten, het is ook onze unieke combinatie van kennis en vaardigheden.

Veiligheid voor uw gehoor
Iedere GN Netcom oplossing is in feite een beschermingsmiddel. Wij leveren headsets die zijn uitgerust met veiligheidsvoorzieningen zoals Peakstop™. In combinatie met onze uitgebreide reeks van accessoires helpt dit u bij het voldoen aan Arbowetgeving en beschermt het uw personeel tegen de gevaren van een te hoog volume of akoestische schok.

Ontwerp
Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van GN Netcom headsets. Zo zijn er headsets die ergonomisch gemak leveren om welzijn van medewerkers te verbeteren in combinatie met een bekroond, lichtgewicht ontwerp dat past bij de uitstraling die bedrijven en medewerkers tegenwoordig willen hebben.

Productiviteit
Het bijhouden van het hectische tempo van de hedendaagse kantooromgeving betekent multi-tasking en dit is een noodzakelijk onderdeel van de werkdag

geworden. De reeks van hands-free oplossingen van GN Netcom helpt u hierbij, waardoor u uw werkzaamheden efficiënter kunt uitvoeren terwijl u op hetzelfde moment communiceert met anderen. Niet alleen kunt u meer werk verzetten, u kunt gemakkelijker telefoneren terwijl u bezig bent.

Individuele oplossingen
Met ons is het eenvoudig zaken doen – wij staan klaar om headsetoplossingen te leveren die voldoen aan uw specifieke zakelijke behoeften. Dat is waarom wij in staat zijn om zo’n aansprekende reeks van opties te bieden, zoals verschillende microfoons, draagstijlen en ontwerpen.

GN%20Afbeelding1

Eist u een gezonde werkhouding, mobiliteit, comfort en verhoogde productiviteit? Dan zijn de headsets van GN Netcom de ideale oplossing.
20% van de beroepsbevolking heeft last van RSI !

Ongeveer één op de vijf personen van de Nederlandse beroepsbevolking heeft in meer of mindere mate last van RSI. Gevolgen hiervan, naast lichamelijke klachten, zijn vermindering van effectiviteit en daardoor daling van de productiviteit. Gelukkig zijn er een aantal voorzorgsmaatregelen die een aantal van deze problemen kunnen voorkomen.

Uw werkplek:

  • Stel uw stoel zo in dat uw voeten plat op de vloer staan en dat uw knieën ongeveer een hoek van 90 graden maakt. Zorg ervoor dat u uw rug recht heeft en dat deze goed ondersteund wordt door de rugleuning.
  • Stel de hoogte van uw bureau zo in dat u zonder voorover te leunen uw onderarmen kunt laten rusten op het werkblad.
  • Gebruik een headset indien u langer dan anderhalf uur per dag telefoneert. Deze voorkomt pijn in nek en schouders door spierverkramping als gevolg van het klemmen van de hoorn in de nek.

Wanneer u geïnteresseert bent in adviezen van de ergotherapeut dan verwijzen wij u naar het einde van deze pagina waar 6 adviezen/oefeningen worden gegeven.

 

Zes adviezen van de ergotherapeut:

Een goed ingericht bureau en een correcte werkhouding liggen aan de basis van een comfortabele en ontspannen werkplek. De volgende tips zorgen ervoor dat u gezond blijft. Iedere oefening duurt ongeveer 20 seconden.

RSI%20plaatjes

Tips voor een betere werkhouding:

  1. Ga rechtop zitten, trek uw kin in totdat u de spieren aan de bovenkant van uw nek voelt aanspannen. Blijf zo vijftien seconden zitten en ontspan.
  2. Vouw uw handen samen achter uw hoofd. Druk uw ellebogen eerst naar binnen totdat de punten elkaar raken en duw ze daarna zo ver mogelijk naar achteren. Herhaal dit vijf keer.
  3. Sluit uw ogen, laat uw hoofd voorover zakken en rol het zes keer langzaam en ontspannen van links naar rechts. Doe dit uitsluitend voorlangs (laat uw hoofd dus niet langs uw nek bewegen).
  4. Draai beide schouders afwisselend naar voren en naar achteren.
  5. Ga rechtop zitten, het lichaam los van de rugleuning, buig langzaam voorover en strek uw vingers in de richting van de grond. Laat uw hoofd op uw knieën rusten. Doe dit twee keer.
  6. Laat uw stoelzitting - indien mogelijk - kantelen en plaats beide voeten stevig op de grond. Leun zover mogelijk achteruit en strek beide armen zo ver als u kunt, terwijl u uitademt. De handpalmen dienen daarbij naar voren gedraaid te zijn. Hou deze houding even vast. Leg de handen daarna in de schoot en ontspan. Doe dit drie keer.