Beheer

Veel bedrijven hebben het onderhoud van het PC-Netwerkbeheer niet goed geregeld.

Vaak is het probleem dat het bedrijf te klein is voor een fulltime beheerder, maar te groot is om het er zomaar even bij te doen. Vaak ontbreekt ook de professionele kennis die noodzakelijk is voor een goed PC-Netwerkbeheer. Hierdoor kunnen problemen ontstaan, zoals onder andere vervuiling van de server, werkstations die niet goed functioneren, oude en verschillende versies van drivers en besturingssoftware en bijvoorbeeld UPS systemen die niet goed functioneren.

Ook kan het zijn dat uw bedrijf wel een fulltime beheerder heeft, maar dat er tijdelijk hulp nodig is op project basis. Bedrijven realiseren zich vaak niet hoe sterk zij afhankelijk zijn van hun PC-Netwerkbeheer. Wanneer het netwerk niet of niet goed functioneert kan dit grote gevolgen hebben voor de bedrijfsvoering, zoals niet meer kunnen printen, geen toegang krijgen tot het klantenbestand en in het ergste geval verlies van gegevens.

Door een goede “Beheerovereenkomst” met ons af te sluiten, kunt u deze risico's aanzienlijk verminderen. Wij zijn in staat om op professionele wijze het beheer van uw netwerk over te nemen en bovendien kunnen wij eventueel een reserve File-Server of andere reservematerialen beschikbaar stellen.